Wij willen een rol van betekenis spelen in het leven van mensen!

Werken bij Logistiek24

Dagelijks werken wij met veel plezier samen met de mooiste bedrijven en enthousiaste medewerkers. Dit alles doen we met veel betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Kortom, wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau. Maar ook voor onze eigen collega’s zorgen we graag; Wij vinden een fijne sfeer in ons team erg belangrijk.

Daarom stellen we ook aan jou de vraag: ‘Wat zou jij willen?‘.

Wat bieden wij jou?

Uiteraard krijg je een goed salaris en doorgroeimogelijkheden! Maar daarnaast doen we ons best om jou op alle mogelijke manieren te laten groeien als persoon en in je werk.

🧸 Maatschappelijke impact

Wij willen een rol van betekenis spelen in het leven van mensen. We zijn altijd mens gericht. Dagelijks helpen we mensen aan de baan die écht bij ze past. Of voor bedrijven het personeel dat ze zoeken.

💻 Top werkplek

De werkuitrusting die je nodig hebt voor jouw functie. Macbook, iPhone en een draadloze headset of AirPods zodat jij je werk perfect kunt uitvoeren. Een ergonomisch zit-sta bureau. En dat alles op een geweldige locatie met uitzicht over de Rotterdamse skyline.

🏝️ Genoeg tijd om op vakantie te gaan

Met 26 vakantiedagen kun jij weg wanneer je wilt. Als je beloofd dat je met nieuwe energie weer terugkomt op kantoor!

🧠 Onbeperkt studiebudget

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, dus je krijgt onbeperkt studiebudget. Dit kan overal voor ingezet worden, als jij denkt dat je hierdoor beter in je werk wordt. Van boeken lezen tot cursussen volgen en toffe events bezoeken.

🎯 Persoonlijk ontwikkelplan

Samen met jouw teamleider bepaal je elk half jaar doelen. Jouw doelen staan centraal en de focus ligt op constante ontwikkeling en doorgroeien.

🍴🍎 Lunch, Fruit en (goede) koffie en thee

Je kunt elke dag lunch halen beneden in ons bedrijfsrestaurant. Eens per week faciliteert Logistiek24 de lunch. Daarnaast elke dag vers fruit en mag jij barista spelen met onze kecke koffiemachine!

🏎️ Auto van de zaak

Heb jij een auto nodig voor naar klanten? Of wil je gewoon graag een lease-auto? Dat kan! We hebben geweldige Logistiek24 bolides rondrijden.

🤩 Te gekke bedrijfskleding

Truien, soft-shell jasjes, veiligheidshesjes en helmen voor op de bouwplaats. Uiteraard word je (vrijwillig) in een te gekke Logistiek24 outfit gestoken.

🥂 Elke week Vrij-mi-bo

We luiden het weekend altijd in met een ontspannen vrijdagmiddag borrel. We stoppen om 16.00 uur en spelen een potje tafelvoetbal of dart en drinken een biertje of wijntje.

🍴 Leuke bedrijfsuitjes

Elk kwartaal gaan we met elkaar op pad. Etentjes, uitjes, feestjes… houden we van!

Binnenkijken bij Logistiek24

Onze interne vacatures

Jij en Logistiek24

Logistiek24 is een snel groeiend bedrijf met een duidelijk visie.. We willen namelijk een rol van betekenis spelen binnen het leven van mensen. Door binnen de logistiek mensen aan een baan te helpen die echt bij ze past. Voor opdrachtgevers de juiste mensen vinden bij de vacatures die ze hebben.

Wij werken vanuit een nieuw kantoor met uitzicht op de Rotterdamse Skyline! Wij bemiddelen tussen onze klanten en logistiek personeel! Dagelijks werken wij met veel plezier samen met de mooiste bedrijven en enthousiaste medewerkers. Dit alles doen we met veel betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Kortom, wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau. Maar ook voor onze eigen collega’s zorgen we graag; Wij vinden een fijne sfeer in ons team erg belangrijk. We lunchen graag samen en sluiten de week altijd af met een vrijdagmiddagborrel.

Wij stellen onze kandidaten altijd de vraag: ‘Wat zou jij willen?’, en dus ook aan jou. Maar we vragen dit niet alleen tijdens het kennismakingsgesprek, wij zijn hier altijd benieuwd naar! We willen graag dat jij plezier hebt in je werk en dat jouw rol binnen Logistiek24 continue aansluit bij jouw talenten en passies.

Neem contact op met Jessica (jessica@logistiek24.nl) voor meer informatie over onze interne functies. Plan een kennismaking in of kom eens langs bij ons op kantoor om een goede indruk te krijgen.

Lees meer

Weet je nog niet precies wat je wilt?

Start in een van onze (starters)functies en ontdek snel welke functie het beste bij jou past! We denken mee, ondersteunen en coachen je waar nodig.

Neem contact op met Jessica (jessica@logistiek24.nl) voor een kennismakingsgesprek en ontdek of jouw ambities passen bij Logistiek24 en andersom.

Lees meer