Verhaal

‘Ik vind persoonlijke benadering erg belangrijk bij een werkgever.’

Eva

CE chauffeur via Logistiek24

Eva heeft altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur te worden. Op haar 18e wilde ze niets liever dan haar grote rijbewijs halen, helaas werd haar dat zo sterk afgeraden dat ze dat toch niet heeft gedaan. Heel wat jaren verder, na een baan bij een bedrijf waar het wat slechter ging, heeft Eva drie jaar geleden de keuze gemaakt om alsnog haar groot-rijbewijs te halen en haar droom achterna te gaan: Paardentransport! Dit heeft zij gedaan tot zij vanwege omstandigheden een baan dichterbij huis moest zoeken. Ze zag een vacature bij haar om de hoek via Logistiek24 en binnen een week ging Eva aan de slag! Een baan dichtbij huis en elke avond op tijd thuis. Haar dochter vindt het heerlijk als Eva van huis is, maar Eva geeft aan dat ze het stiekem ook wel fijn vindt om op tijd thuis te zijn, voor haar dochter! 

Als je Eva vraagt wanneer je geschikt bent als vrachtwagenchauffeur zegt zij het volgende: Ik denk dat je goed alleen moet kunnen werken, tegen eenzaamheid moet kunnen en doorzettingsvermogen moet hebben. Het wordt niet altijd op een presenteerblaadje aangegeven, zeker niet als je vrouw bent! Eva heeft bewezen dat je ook op latere leeftijd dromen kunt najagen! Na een aantal maanden via Logistiek24 te hebben gewerkt is zij erna in dienst gegaan bij de opdrachtgever en zij blijft zich nu nog steeds ontwikkelen binnen dit bedrijf!

Waarom Logistiek24?
‘Logistiek24 is een leuk uitzendbureau. Gezellig en altijd in voor een praatje! Gewoon een persoonlijke benadering, daar houd ik van!’

Waarom Logistiek24?

4,9 kandidaat en klantbeoordeling

  • Een uitstekend salaris

  • Vast werk

  • Stipte betaling

  • Langdurig contract

  • Wekelijkse verloning

  • Goed geregeld pensioen

  • Dichtbij je woonplaats aan de slag

  • Bijscholing & opleiding

  • Werk waar je blij van wordt!

Meer weten over onze vacatures?

Stuur mij een e-mail of bel direct

Joël Simons
Recruitment Consultant
Of bel +31 (0)10 2600 180

Jouw snelweg naar een nieuwe baan!

Staat het verhaal over jouw ideale baan hier binnenkort ook tussen?

Of je nu op zoek bent naar een baan als vrachtwagenchauffeur of liever aan de slag gaat als heftruckchauffeur, logistiek planner of magazijnmedewerker, wij denken met je mee!

Binnen 1 minuut! ⤴

‘Ik wil de beste chauffeur worden.’

‘Ik wil de feestdagen thuis zijn.’

‘Ik wil een dikke Scania rijden.’

Wat zou jij willen?

‘Ik wil elke avond op tijd thuis zijn.’

‘Ik wil weekenden vrij voor voetbal.’

‘Ik wil goed betaald krijgen.’

Wat zou jij willen?