Movus Logistics

In 2021 een heel nieuw distributiecentrum geopend waar binnen een aantal weken in een hoog tempo personeel voor moest worden geworven en opgeschaald. Maatwerk en flexibiliteit was van groot belang. Inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend distributiecentrum wat zorgt voor de bevoorrading van producten voor Getir. Wij bezorgen jouw boodschappen binnen minuten!

Waarom Logistiek24 als samenwerkingspartner?

Wij waren op zoek naar een samenwerkingspartner bij ons in buurt. Een partner die bereid is recruiters beschikbaar te stellen om voor ons te werven zodat snel op en afschalen mogelijk zou zijn. Zo kwamen wij in contact met Logistiek24. Naast dit alles is gebleken dat Logistiek24 veel ervaring heeft, niet alleen op het gebied van personeelsbemiddeling maar zij denken ook graag mee over de inrichting van bijvoorbeeld werktijden en beloningen. Met hun expertise was het voor ons mogelijk om nog meer aan te sluiten op de wensen van kandidaten!

Meer weten over deze vacatures?

Stuur dan direct een email of bel ons op

Sebastiaan van Ballegooijen
Directeur
Of bel +31 (0)10 2600 180

Jouw snelweg naar een nieuwe baan!

Staat het verhaal over jouw ideale baan hier binnenkort ook tussen?

Of je nu op zoek bent naar een baan als vrachtwagenchauffeur of liever aan de slag gaat als heftruckchauffeur, logistiek planner of magazijnmedewerker, wij denken met je mee!

Binnen 1 minuut! โคด

Wat zou jij willen?

Wat hebben wij voor jou?

Samen op weg naar iets moois

Logistiek werkt voor jou